Retourneren

Informatie over het retourneren van beschadigde of onbeschadigde producten


Producten retourneren

U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft retourneren. Op enkele uitzonderingen na kunt u bij CLC gekochte artikelen binnen 8 kalenderdagen na ontvangst retourneren.

Retourneren onbeschadigd(e) artikel(en)

Stuur het artikel, inclusief alle toebehoren, binnen 8 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de originele factuur/pakbon en in een deugdelijke verpakking.

Retourzendingen zijn voor het risico van de koper. Dit houdt in dat CLC niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van geretourneerde artikelen. Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening.

De kosten voor het retourneren zijn voor de koper.

Retourneren beschadigd(e) of verkeerd(e) artikel(en)

Op alle artikelen die u bij ons koopt heeft u garantie. In het geval u een artikel ontvangt dat niet in perfecte staat verkeert, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, of terugbetaling.

Neem in dit geval altijd eerst contact op met onze klantenservice en vermeld hierbij duidelijk uw bestelnummer en het defect.

Als het hoesje van een bij ons besteld artikel defect is bij ontvangst, maar het artikel zelf is onbeschadigd en compleet, dan hoeft u het artikel niet te retourneren. Wij sturen u kosteloos een nieuw hoesje toe.

Wijze van retourneren

Wanneer u de retour vanuit Nederland verstuurt en deze past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket afgeven bij een PostNL-punt. Pakketten voorziet PostNL van een 3S code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van pakket te volgen via de site van PostNL www.tracktrace.nl en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer.

Vul op de achterzijde van de factuur/pakbon de reden van retour in en stuur het artikel naar:

CLC Boeken en Muziek
Asselsestraat 58
7311EN Apeldoorn

Let op!

Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel eerst contact met ons op via telefoon of ons contactformulier.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, speciale aanbiedingen en nieuws van CLC Nederland.

 

De pro's van CLC Boeken en Muziek

Met uw aankoop investeert u in onze missie om christelijke lectuur beschikbaar te stellen, zodat mensen tot geloof komen in de Here Jezus Christus en verder groeien in hun geloof. Wij willen u helpen om uw geloof te versterken door te voorzien in passende informatie bij de Bijbels, Boeken, Muziek en Films die u zoekt.
Lees meer...

De beste service

Wij willen dat u de beste service krijgt. Dit betekent onder andere:
- Snelle antwoorden op uw vragen
- Gratis verzending vanaf € 25,-
- Snelle bezorging door PostNl
- Veilig betalen via iDEAL of Paypal
- Directe levering vanuit onze winkel

Stuur ons uw vraag

Ga naar ons contactformulier

Jouw link wordt ingeladen. Even geduld aub.

Wordt deze pagina niet geladen? Klik dan hier ()

Bekijk deze pagina op de originele website