Over CLC

Het doel van CLC is om christelijke lectuur beschikbaar te stellen, zodat mensen tot geloof komen in de Here Jezus Christus en verder groeien in hun geloof.

Landen waar CLC actief is

CLC staat voor Christelijke Lectuur Centra en maakt in Nederland deel uit van een wereldwijde zendingsorganisatie die in 48 landen werkt aan verspreiding van christelijke lectuur.

In onze winkels vindt u een ruim assortiment:

  • Bijbels in diverse talen
  • Christelijke boeken
  • Cd’s
  • Dvd’s
  • Wenskaarten
  • Cadeauartikelen

In 2014 zijn we begonnen met onze eigen uitgeverij: CLC Publicaties

Zending, waarom en waaruit blijkt dat?

Wij ondersteunen het werk van CLC wereldwijd met kennis en financiën en genieten daarvoor de anbistatus. Bijv.: het team in Sofia (Bulgarije) wordt vanuit Nederland maandelijks ondersteund. Dit werk is in 1993 gestart, en korte tijd later werd het zakendoen door inflatie praktisch onmogelijk. Toch is het bijna de enige christelijke boekhandel op een bevolking van ruim 7 miljoen; daarom is het belangrijk om deze winkel te laten bestaan. Door middel van hun website reikt de kracht van het geschreven woord zelfs verder dan de landsgrenzen.

CLC wil dienstbaar zijn aan de lokale christelijke gemeenschap. Wij verzorgen graag boekentafels voor speciale evenementen en conferenties. Ook als u zelf voor uw kerk of gemeente een boekentafel wilt organiseren (eenmalig of op regelmatige basis) zijn wij u graag van dienst. Neemt u daarvoor contact met ons op.

Lees meer over onze geschiedenis…